Nieuwkoopseweg Pijnacker

Dit is een project waarbij het hoofdvolume werd vergroot. Niet een aanbouw of een uitbouw maar daadwerkelijk op een volledig logische plaats en manier om het volume te vergroten. Ook in materiaal gebruik aangepast aan het bestaande zodat het net lijkt of het altijd al zo is geweest. Bestaande in het zicht gelaten constructie in het nieuwe gedeelte doorgezet. Belemmerende wanden (ook op verzoek van de opdrachtgever) verwijderd waardoor er een hele grote living is ontstaan met veel verschillende functies. Een genot om in te wonen.

Galleria immagini

Contact the designer

Dichiaro di aver letto e accettato i termini e le condizioni per la privacy redatte da syncronia.com. Rilascio inoltre il consenso a fornire i miei dati personali secondo quanto stabilito nelle direttive sulla privacy. Informazioni sulla privacy