Nieuwkoopseweg Pijnacker

Dit is een project waarbij het hoofdvolume werd vergroot. Niet een aanbouw of een uitbouw maar daadwerkelijk op een volledig logische plaats en manier om het volume te vergroten. Ook in materiaal gebruik aangepast aan het bestaande zodat het net lijkt of het altijd al zo is geweest. Bestaande in het zicht gelaten constructie in het nieuwe gedeelte doorgezet. Belemmerende wanden (ook op verzoek van de opdrachtgever) verwijderd waardoor er een hele grote living is ontstaan met veel verschillende functies. Een genot om in te wonen.

Image gallery

Contact the designer

I declare that I have read and accept Syncronia's Terms of Use and Privacy Policy. I therefore give Syncronia permission to publish and use my personal data, as outlined in the aforementioned policy.Privacy information