Interno a Ceggia

Interno a Ceggia
In this project the existing classical interior with dining room and living room separated was joined in order to have a free space with entrance, living and dining room with kitchen corner separated by a snack table. The use of few materials and colours completed the idea of a flowing and unitary room. The artificial and natural illumination had a great importance too with the enlargement of windows and the use of recessed RGB strip leds. You can see the "before and after" pictures on my site: www.studioarchitettorinaldo.it

Galleria immagini

Contact the designer

Dichiaro di aver letto e accettato i termini e le condizioni per la privacy redatte da syncronia.com. Rilascio inoltre il consenso a fornire i miei dati personali secondo quanto stabilito nelle direttive sulla privacy. Informazioni sulla privacy