Interno a Ceggia

Interno a Ceggia
In this project the existing classical interior with dining room and living room separated was joined in order to have a free space with entrance, living and dining room with kitchen corner separated by a snack table. The use of few materials and colours completed the idea of a flowing and unitary room. The artificial and natural illumination had a great importance too with the enlargement of windows and the use of recessed RGB strip leds. You can see the "before and after" pictures on my site: www.studioarchitettorinaldo.it

Image gallery

Contact the designer

I declare that I have read and accept Syncronia's Terms of Use and Privacy Policy. I therefore give Syncronia permission to publish and use my personal data, as outlined in the aforementioned policy.Privacy information