Beautyspot

The creation of a relaxing appeal for this business was the starting point for the design of this new beauty salon. During their treatment, customers need to be able to unwind, relax, enjoy themselves and experience tranquillity. JUMA consequently opted for a sober colour palette and natural materials. The dark wood floors and light grey walls contribute to the desired Zen effect. The long wall behind the counter forms an eye-catcher with its play of horizontal lines upon which the products are displayed. By using the same material for the wall shelves and the wardrobes as for the dark floor, a harmonious whole is created. In the cosy lounge, customers can have a coffee or browse through fashion magazines while waiting for their manicure. The carpet in cow fur and the sturdy side tables give this little corner a unique feel in the salon.

Image gallery

Contact the designer

I declare that I have read and accept Syncronia's Terms of Use and Privacy Policy. I therefore give Syncronia permission to publish and use my personal data, as outlined in the aforementioned policy.Privacy information