Office Pavillion

Office Pavillion
This re-imagining of an Ulrich Franzen masterpiece, delicately updates materials, and reconfigures its use adapting it for a corporate headquarters of a shipping company. The division of the individual spaces generates the creation of volumes stand distant enough to structure so that its original features are still primary to the whole. The use of wood louver cladding provides for privacy and warmth to an otherwise steril office environment. LONG ISLAND CITY, NY OFFICE CORPORATE HEADQUARTERS completed 2010 200,000 sf Photo credits: Pablo Corradi Photograph

Image gallery

Contact the designer

I declare that I have read and accept Syncronia's Terms of Use and Privacy Policy. I therefore give Syncronia permission to publish and use my personal data, as outlined in the aforementioned policy.Privacy information